HulstFlier verzorgt de elektrotechnische, de werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties voor de duurzame koeling en de verbetering van het binnenklimaat van de bewoonde gebouwen van SEIN te Zwolle

SEIN is een expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. De gebouwen Heemstaete zijn 22 jaar oud, Fonteinkruid is 13 jaar oud. In het kader van Lange Termijn Huisvesting is besloten deze gebouwen in gebruik te houden. Door klimaatverandering voldoet het binnenklimaat niet (meer) aan de huidige behoefte van gebruikers.

Onze werkzaamheden zijn o.a.: het verzorgen van de duurzame opwekking zowel verwarming als koeling middels lucht/water warmtepompen, het demonteren en afvoeren van de bestaande radiatoren en deze vervangen voor ClimaRad en Jaga convectoren. Het aanpassen van de bestaande lucht installatie en het verbeteren binnenklimaat op de kantoren en verblijfsruimten. Het aanpassen  van de bestaande regeltechniek en het afkoppelen van een deel van huidige cv opwekking. Tevens gaan we de bestaande pv installatie aanpassen, zodat deze rechtstreek gaat leveren op de warmtepompen als een smart grid oplossing.

 

Onze opdrachtgever: SEIN
Opdrachtgever van het project: SEIN
Architect: n.v.t.
Adviseur: Adviesburo J. van Toorenburg
Oppervlakte m² : circa 8000 m²
Start: december 2021
Oplevering: mei 2022