Bel ons

Techniek & producten

HulstFlier levert de modernste producten, slimste technieken én mensenwerk. Installaties ondersteunen de mens, de gebruiker in zijn of haar functioneren en welbevinden.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk bestaat uit de aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair, waterleidingen, gasleidingen, riolering, brandbestrijding en hemelwaterafvoeren. Niet het meest zichtbare in panden, maar goed functioneren ervan is wel van het grootste belang. HulstFlier is een gecertificeerde en betrouwbare installateur, met vele specialismen. Zo maakt bijvoorbeeld legionellabeheer deel uit van onze dienstverlening.

 

Binnenklimaat

Verwarming, ventilatie en koeling bepalen het binnenklimaat en de luchtkwaliteit en is van groot belang voor de gezondheid van de gebruikers van het gebouw. Ook het energieverbruik daalt door een optimaal klimaat. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden: verwarmingsinstallatie, luchtbehandelingsinstallatie en airconditioning.

Gassen

We verzorgen de installaties en het leidingwerk voor aardgas, perslucht en medische gassen. Betrouwbaarheid en veiligheid bij het aanleggen van gasleidingen zijn aspecten die letterlijk van levensbelang zijn. Bij HulstFlier zijn beide geborgd met benodigde certificeringen en bijbehorende keuringen.

Regeltechniek

In de huidige tijd kan bij een moderne installatie een goede regeltechniek niet ontbreken. Meten is weten, de juiste meet-en regeltechniek maakt uw installatie slim. De juiste parameterinstellingen in een Gebouw Beheer Systeem (GBS) kunnen een enorme energiebesparing opleveren en halen het maximale rendement uit de installatie. Digitaal uitlezen vergemakkelijkt het monitoren en bijsturen.

Elektrotechnische installaties

HulstFlier ontwerpt, adviseert, installeert en onderhoudt alle elektrische voorzieningen conform actuele normen en voorschriften. Zowel sterkstroom- als zwakstroominstallaties. We leveren een op maat gemaakt advies compleet met onderbouwende berekeningen en terugverdienmodellen voor investeringen in duurzaamheid.

IT/ communicatie / domotica

Het ontwerpen, tekenen, aanleggen en onderhouden van speciale netwerken valt onder de deskundigheid van de elektrotechnici van HulstFlier.  Voor scholen, zorginstellingen, kantoren en woningen worden complete netwerkinfrastructuren aangelegd. De integratie van ICT, domotica en telefonie stelt steeds hogere eisen aan de installaties van een gebouw.

Inbraak- en brandbeveiliging

Onze projectgroep Beveiliging is gespecialiseerd in bewakingssystemen en installaties voor inbraak- en branddetectie. We zijn erkend en gecertificeerd als inbraak- en branddetectiebedrijf voor het projecteren, certificeren en onderhouden van installaties. Conform de Regeling Brandmeldinstallaties voldoen onze installaties aan strenge eisen. Onze inbraakbeveiligingsinstallaties voldoen aan de richtlijnen van CCV en BORG kwaliteitssysteem.