Bel ons

Service & onderhoud

Bij HulstFlier staat kostenbeheersing voorop, bij de aanleg én tijdens de exploitatieperiode van de installatie

Onderhoudscontracten

Voor het blijvend goed functioneren van een technische installatie is onderhoud noodzakelijk. De professionele service- en onderhoudsgroep van HulstFlier bestaat uit allround monteurs met grondige kennis van uw installatie. Er is keuze uit diverse onderhoudscontracten.

Energiemanagement

Een visuele inspectie van een gebouw is voor ons vaak voldoende om een inventarisatie te maken van verbeterpunten. Onze servicemonteur is zo onze ambassadeur, bij het uitvoeren van onderhoud ziet hij het gebouw van binnen. Van onze monteurs kunt u verwachten dat ze u attenderen op mogelijkheden tot besparing.

24-uurs service

De professionele service- en onderhoudsgroep van HulstFlier bestaat uit allround monteurs met grondige kennis van uw installatie. Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week. Voor dringende vragen, bel 0525 681210 (Elburg/Zwolle) of 078 6176300 (Dordrecht).

MJOP

Wij stellen in overleg met onze opdrachtgevers meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP) op voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan installaties. We maken over een langere periode inzichtelijk welke onderhoudskosten verwacht worden. Transparant, nauwkeurig, kostenbewust. Een MJOP geeft u grip op onderhoudskosten. Onze uitvoering van het onderhoud garandeert een optimale werking van de installaties.