Bel ons

Stage, bbl, afstuderen, omscholen

HulstFlier biedt de volgende mogelijkheden:

 

 

 

 

Vmbo-stage

Leerlingen die in het vierde leerjaar op het vmbo het keuzeprofiel PIE (Produceren, Installeren en Engineeren) hebben gekozen bieden wij de mogelijkheid om wekelijks een dag stage te komen lopen. Tijdens de stage maken de leerlingen kennis met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische kanten van het installatie vak. Dit alles onder begeleiding van een vak-volwassen monteur.

Contact opnemen over een stage gaat heel eenvoudig. Stuur een e-mail met jouw stage verzoek en je contactgegevens naar  personeelszaken@hulstflier.nl

Wij nemen dan snel contact met je op!

Mbo-stage (BOL)

Volg je een opleiding op het mbo in de BOL variant en ben je op zoek naar een leerbedrijf voor jouw stageperiode? Neem dan gerust contact met ons op. Zowel voor technische studies als andere studierichtingen bieden wij gedurende het hele jaar stageplaatsen aan waarmee we een bijdrage leveren in de ontwikkeling en opleiding van jongvolwassenen.

Contact opnemen over een leerplaats gaat heel eenvoudig. Stuur een e-mail met jouw verzoek en je contactgegevens naar personeelszaken@hulstflier.nl

Wij nemen dan snel contact met je op!

Mbo-stage (BBL)

Volg je een opleiding op het mbo in de BBL-variant en zoek je een leerbedrijf waar je (minimaal) 4 dagen per week kunt werken en leren in combinatie met jouw opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. HulstFlier is een SBB erkend leerbedrijf en begeleid jaarlijks gemiddeld 20 BBL-leerlingen gedurende hun opleiding. Onder begeleiding van een vak-volwassen monteur doe je praktijkervaring op in de installatietechniek. Onze praktijkopleiders bespreken gedurende jouw opleiding regelmatig de voortgang met jou en voorzien jou van de juiste praktijkbegeleiding.

Contact opnemen over een leerplaats gaat heel eenvoudig. Stuur een e-mail met jouw verzoek en je contactgegevens naar personeelszaken@hulstflier.nl

Wij nemen dan snel contact met je op!

Afstuderen (HBO)

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht om jouw hbo studie succesvol af te kunnen ronden? Neem dan gerust contact met ons op. HulstFlier biedt regelmatig afstudeeropdrachten aan voor hbo-ers. Ook wanneer wij geen afstudeeropdracht vacant hebben staan denken we graag met je mee om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen over een afstudeerstage gaat heel eenvoudig. Stuur een e-mail met jouw verzoek en je contactgegevens naar personeelszaken@hulstflier.nl

Wij nemen dan snel contact met je op!

Omscholen

Ook voor jou is er werk in de techniek!

Switch naar Techniek

Wil jij graag een switch maken naar een carrière in de techniek?

Wij als HulstFlier vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om werkzaam te zijn in de technische sector. Of je nou 18 of 48 jaar bent, iedereen moet zich kunnen laten (om)scholen tot een echte techneut.

Wij werken samen met Switch naar Techniek om gemotiveerde nieuwkomers een kans te bieden om zich verder te laten opleiden in de techniek. Na jouw opleidingsperiode van acht tot tien weken kun je bij ons aan de slag! Je start met een contract voor bepaalde tijd, met zicht op een duurzaam dienstverband.

Switch naar Techniek is er voor iedereen! Het is wel belangrijk dat je in de regio Zwolle woont en bij voorkeur in bezit bent van een rijbewijs. Ben je gemotiveerd, geïnteresseerd in techniek en hou je van een uitdaging? Wees welkom!

Aanmelden?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden bij Switch naar Techniek.