Deze villa is ontworpen en gebouwd met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. In opdracht van Selekthuis hebben wij de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden van deze villa verzorgd.

Tijdens het open huis, kregen de (potentiële) kopers een unieke gelegenheid om de prachtige architectuur en de hoogwaardige technische installaties van dichtbij te ervaren. Bezoekers kregen een rondleiding door de villa en lieten zich inspireren door de elegantie en het vakmanschap waarmee het huis is ontworpen en gebouwd.

De werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden van HulstFlier hebben een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een comfortabele en energiezuinige woonomgeving. De villa is uitgerust met geavanceerde systemen voor verwarming en ventilatie die zorgen voor een optimaal binnenklimaat in alle seizoenen.

Tijdens het open huis konden bezoekers kennismaken met de experts van HulstFlier, die graag hun kennis delen over de technische installaties en oplossingen die in deze luxe villa zijn toegepast.