Eén jaar geleden kwamen we via Selekthuis in contact met HulstFlier. Wij hadden nog enkele extra wensen voor de modelwoning die wij op ons vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest wilden plaatsen. Deze wensen hadden betrekking op airco’s in de verschillende ruimtes waarmee de temperatuur en vochtigheid in elke ruimte snel aangepast zou kunnen worden.

Met name het bijeen brengen van alle verantwoordelijken van de verschillende disciplines binnen het bouwteam was een initiatief van HulstFlier. Deze bijeenkomst werd bij hun op kantoor gehouden. Dit had als einddoel zoveel mogelijk goed door te nemen en op elkaar af te stemmen. Zowel degene die verantwoordelijk was voor de domotica, de keuken en badkamer installateur als de binnenhuisarchitect waren hierbij betrokken. Dit heeft mede gezorgd voor een prettige onderlinge werksfeer waarbij ook de uitvoerder van HulstFlier een belangrijke rol gespeeld heeft.

Al met al mag het eindresultaat er wezen en kan er nu, zelfs zonder teveel wijzigingen, aan  de volgende 29 woningen in september 2022 begonnen worden.

 

S.P. (Piers) de Jong