HulstFlier heeft in opdracht van Salverda Bouw de werktuigbouwkundige, elektrotechnische en beveiligingsinstallaties geleverd en gemonteerd voor hun nieuwe kantoorpand en voor de volledige renovatie van het bestaande kantoorpand.

Het project bestond uit 2 fasen. De eerste fase was de realisatie van de nieuwbouw: een gebouw met vergaderruimten, een bedrijfsrestaurant en kantoren. Deze nieuwbouw is met een atrium aan het bestaande kantoor verbonden. Daarna werd ook het bestaande kantoor volledig gerenoveerd. Het gebouw is o.a. voorzien van een nieuwe schil met hoogwaardige isolatie. HulstFlier leverde en monteerde de nieuwe installaties van sanitaire voorzieningen tot verwarming en luchtbehandeling en elektrotechnische installaties in beide gebouwen.

De klimaatinstallaties zijn ‘all-electric’ uitgevoerd. De bestaande gasaansluiting werd verwijderd en de benodigde energie wordt opgewekt door middel van pv-panelen. Door de nieuwe thermische schil en installaties met een hoog rendement te selecteren, blijft de benodigde energiehoeveelheid zo laag mogelijk. Tevens is door HulstFlier ook de data installatie, BMI en inbraakbeveiliging geleverd en gemonteerd.

Opdrachtgever: Salverda Bouw
Architect: 19 Het Atelier
Adviseur: Mabutec
Oppervlakte m2: Nieuwbouw +/- 950m2 Verbouw +/- 1400m2
Start: januari 2019
Oplevering: nieuwbouw juli 2019, verbouw december 2020