HulstFlier gaat in opdracht van Salverda Bouw de werktuigbouwkundige, elektrotechnische en beveiligingsinstallaties leveren en monteren voor hun nieuw te bouwen kantoorpand en voor de volledige renovatie van het bestaande kantoorpand.

Het project bestaat uit 2 fasen. De eerste fase omvat de realisatie van de nieuwbouw, een gebouw met vergaderruimten, een bedrijfsrestaurant en kantoren. Deze nieuwbouw wordt met een atrium aan het bestaande kantoor verbonden. Nadat de nieuwbouw gereed is, wordt ook het bestaande kantoor volledig gerenoveerd. Het gebouw wordt o.a. voorzien van een nieuwe schil met hoogwaardige isolatie. HulstFlier levert en monteert de nieuwe installaties van sanitaire voorzieningen tot verwarming en luchtbehandeling en elektrotechnische installaties in beide gebouwen.

De klimaatinstallaties zullen ‘all-electric’ uitgevoerd worden. De huidige gasaansluiting wordt verwijderd en de benodigde energie wordt opgewekt door middel van pv-panelen. Door de nieuwe thermische schil en installaties met een hoog rendement te selecteren, blijft de benodigde energiehoeveelheid zo laag mogelijk. Tevens worden door HulstFlier ook de data installatie, BMI en inbraakbeveiliging geleverd en gemonteerd.

Opdrachtgever: Salverda Bouw
Architect: 19 Het Atelier
Adviseur: Mabutec
Oppervlakte m2: Nieuwbouw +/- 950m2 Verbouw +/- 1400m2
Start: januari 2019
Oplevering: nieuwbouw juli 2019, verbouw december 2020