Het voormalige postkantoor in hartje Hilversum wordt getransformeerd tot een fantastische woonplek.

HulstFlier verzorgt in opdracht van Ten Brinke Bouw B.V. de complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor de woningen en de commerciële ruimte van het postkantoor.

Het postkantoor bestaat uit 3 bouwdelen. Het voorhuis aan de Kerkbrink, de publiekshal en de achterbouw. De oorspronkelijke publiekshal blijft semipubliek en wordt weer volledig teruggebracht naar de oorspronkelijke afmetingen. Deze publiekshal wordt bestemd als commerciële en/of maatschappelijke ruimte. In het voorhuis aan de Kerkbrink komen twee grote stadvilla’s en het industriële achterhuis wordt verdeeld in 18 bijzondere appartementen. De monumentale garage achter het postkantoor wordt verbouwd tot één unieke vrijstaande woning.

 

Onze opdrachtgever: Ten Brinke Bouw
Start werkzaamheden: medio maart/april 2020
Architect: van Hoogevest Architecten