De 197 woningen in de wijk Stadsdennen te Harderwijk worden energetisch gerenoveerd.

Deze renovatie is een belangrijk initiatief om oudere woningen in Nederland te moderniseren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

In opdracht van Van Wijnen zullen wij o.a. de dakdoorvoeren vervangen en de WTW-installatie (warmteterugwinning) aanbrengen. Dit systeem maakt gebruik van geavanceerde ventilatietechnologie om warmte terug te winnen uit de afgevoerde lucht en deze over te dragen aan de ingevoerde lucht. Hierdoor wordt energie bespaard en het binnenklimaat geoptimaliseerd, wat resulteert in een aanzienlijk verbeterde luchtkwaliteit en comfort voor de bewoners.

Naast het verbeteren van de isolatie en ventilatie, zal HulstFlier ook de meterkasten vervangen om te voldoen aan de moderne elektrische behoeften van de bewoners. Met de toenemende vraag naar elektriciteit en nieuwe technologieën is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de elektrische infrastructuur van de woningen veilig en efficiënt is.

Bovendien zal HulstFlier loze leidingen aanbrengen voor toekomstige installatie van zonnepanelen. Hierdoor kunnen de bewoners gemakkelijk profiteren van zonne-energie en hun eigen elektriciteit opwekken wat de energiekosten verlaagt.

 

Onze opdrachtgever: Van Wijnen Harderwijk
Opdrachtgever van het project: UWOON
Start: week 20, 2023
Oplevering: week 50, 2024