🏠 HulstFlier zorgt voor duurzame woninginstallaties in Laren! 🌱

 

In de groene streken van het Gooi werden 4 gezinswoningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan bestond uit twee blokken met twee geschakelde woningen. De kavels zijn gelegen in Laren, de perfecte uitvalsbasis voor steden in de randstad. Denk hierbij aan Utrecht, Hilversum of Amsterdam.

 

De woningen hebben een landelijke uitstraling gekregen. Dit is onder meer het gevolg van de toepassing van Cape Cod gevelbekleding en de roedes op de beglazing. Een tuin vol met groen versterkt het landelijke karakter van deze woningen.

 

In deze woningen zijn innovatieve en duurzame oplossingen toegepast zoals een warmteterugwinningssysteem, een warmtepomp en een airo. Daarnaast werd er een beveiligingsinstallatie aangebracht.

 

Wij begrijpen dat er bij het installatiewerk talloze keuzes moeten worden gemaakt. Het is een uitdagend proces waarin alle mogelijkheden en technieken op het gebied van duurzaamheid en innovatie meespelen. Bij HulstFlier streven we ernaar om onze opdrachtgever te helpen bij het maken van de best passende keuzes.

 

De toekomstige bewoner van één van deze woningen was zeer tevreden en heeft een prachtig review geschreven. Benieuwd? Kijk op onze website: https://www.hulstflier.nl/project-ooghout-laren/

 

Dit project is succesvol afgerond in nauwe samenwerking met Selekthuis. Bent u geïnteresseerd in duurzame installaties voor uw nieuwbouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!