Bel ons

Techniek & producten

HulstFlier levert de modernste producten, slimste technieken én mensenwerk. Installaties ondersteunen u als gebruiker in het optimaal gebruik en in uw welbevinden.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk bestaat uit de aanleg van gas- en waterleidingen, riolering, zink- en dak werkzaamheden, sanitair en brandbestrijding. Niet altijd het meest zichtbare in woningen.

HulstFlier is een gecertificeerde en betrouwbare installateur, met vele specialismen.

Verwarming/koeling

Wij installeren verwarming en koeling op basis van verschillende technieken. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om uw huis meer duurzaam te verwarmen en te koelen om daarmee uw energielast omlaag te brengen. Aandacht voor het binnenklimaat is daarbij belangrijk. Laat u goed adviseren.

Ventilatie

Nagenoeg alle woningen zijn voorzien van mechanische ventilatie. Deze zorgt voor de gewenste luchtverversing in de gehele woning en met name in de sanitaire ruimten. Nieuwere versies ventilatie zijn zelfdenkende, CO2-gestuurde systemen. Ventilatieboxen draaien 24 uur per dag; wist u dat een nieuwe A-label ventilatiebox veel energiezuiniger is en (afhankelijk van de situatie) in zo’n twee jaar terugverdiend is?

Elektra

HulstFlier ontwerpt, adviseert, installeert en onderhoudt alle elektrische voorzieningen. Zowel sterkstroom- als zwakstroominstallaties, vanaf uw meterkast en alles wat daar op aangesloten moet worden. We verwerken hierin steeds vaker intelligente systemen (domotica), waarmee u bijvoorbeeld via uw smartphone of tablet de verlichting, audio-installatie, ventilatie, beveiliging en verwarming bedient. Gemak dient de mens.

Inbraak- en brandbeveiliging

Voel je veilig in je eigen huis! Onze projectgroep Beveiliging is gespecialiseerd in bewakingssystemen en installaties voor inbraak- en branddetectie. We zijn erkend en gecertificeerd als inbraak- en branddetectiebedrijf voor het projecteren, certificeren en onderhouden van installaties.