Bel ons

Duurzaamheid & energie

HulstFlier beschikt over de juiste tools om uw rendement op investering uit te rekenen, zodat u tot een gefundeerde beslissing komt.

Warmte- en koudeopslag

Door middel van een Warmte Koude Opslag (WKO-installatie) kunt u uw woning verwarmen en koelen. Elk systeem wordt ontworpen zodat de energiebalans in de bodem neutraal blijft. Daarmee is de veiligheid van het milieu geborgd en is er tevens koeling in de woning. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot.

Warmteterugwinning

Bij warmteterugwinning (WTW) door middel van een Warmte Koude Opslag (WKO-installatie) kunt u uw woning verwarmen en koelen. Bij WTW wordt warmte uit afvoerlucht of afvoerwater gebruikt als voorverwarming van bijvoorbeeld ventilatielucht of warmwater. Bij nieuwbouw woningen is WTW al behoorlijk standaard geworden. Er gaat minder energie verloren. Wij kijken graag met u naar de toepassingsmogelijkheden.

Opwekking elektriciteit

Zonnepanelen op uw dak is een goede investering. Terugverdientijden zijn kort en u bespaart direct op uw elektriciteitsrekening. Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?  Laat u adviseren door onze specialisten.

Verlichting

Verlichting bepaalt een groot deel van uw energierekening. Overstappen op ledverlichting geeft een aanzienlijke besparing. Nieuwe innovatieve concepten zijn in opmars zoals biodynamische verlichting en daglichtregeling. Biodynamisch licht versterkt voornamelijk het welbevinden van oudere bewoners.

Concepten energiebeheersing

Klimaatdoelstellingen of financiële doelen? U hoeft niet te kiezen, investeren in duurzaamheid en geld besparen gaan goed samen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. We rekenen voor u uit wat de terugverdientijd is van bijvoorbeeld een nieuwe ventilatiebox, ledverlichting, cv, vloerverwarmingspomp of van een totaalconcept. Nodig ons uit, geheel vrijblijvend uiteraard.