De directie van HulstFlier wordt gevormd door Gerrit Kolkman (algemeen directeur vestigingen Elburg en Zwolle), Helmig Flier (algemeen directeur), Ron Horsten (directeur vestiging Dordrecht) en Rob Winkelaar (directeur vestiging Zwolle).

Samen met Raymond Habers (technisch directeur), Chris Kieftenbelt (senior-projectleider), José Pompert (P&O) en Hendri Rekers (bedrijfsleider Wonen en Onderhoud), vormen zij het operationeel managementteam.

In verband met uiteenlopende werkzaamheden is besloten om een zelfstandig managementteam te formeren voor de vestiging Dordrecht. Het managementteam van HulstFlier Dordrecht bestaat uit Helmig Flier (algemeen directeur), Ron Horsten (directeur) en Len Vliet (vestigingsmanager).


Foto: Helmig Flier, Ron Horsten, Len Vliet

Helmig Flier: ‘Als wíj de installatie opleveren, dan werkt deze ook zoals afgesproken.’

HulstFlier voert haar werkzaamheden bij voorkeur uit in bouwteamverband. Op verzoek van de opdrachtgever participeren we in Build & Design overeenkomsten en in competities/prijsvragen. Dat stelt HulstFlier in staat haar kernkwaliteiten als lean werken, snelheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid optimaal in te zetten en een grote betrokkenheid bij de vraag van de opdrachtgever te tonen. Met als bijkomende resultaat dat inhoud wordt gegeven aan een duurzame relatie met de opdrachtgever/klant.

Gerrit Kolkman: ‘Ons werk in bouwteam en als ketenpartner is gebaseerd op transparantie en vertrouwen. We zijn daarin initiërend, nemen het voortouw. We verbinden de theorie met de praktijk!’

Om de organisatie plat te houden én om de benodigde specialistische kennis te vergaren en te onderhouden wordt gewerkt met vakinhoudelijke projectgroepen. Deze zijn zoveel mogelijk zelfsturend, waar nodig worden kruisverbanden gelegd. De lijnen zijn kort.

HulstFlier kent de volgende projectgroepen:

  • Particulieren & Kleinbouw
  • Service & Onderhoud
  • Groot Onderhoud & Renovatie
  • Villabouw
  • Utiliteit W
  • Utiliteit E
  • Beveiliging

Ron Horsten: ‘Wij zijn een no nonsense bedrijf. We hebben geen toverformules. Onze cultuur is hard werken en gaan! We zijn oplossingsgericht. We nemen te allen tijde onze verantwoordelijkheid.’

Foto: Gerrit Kolkman, Hendri Rekers, Chris Kieftenbelt, Rob Winkelaar, Raymond Habers, Helmig Flier