Bel ons

Over ons

HulstFlier, altijd in beweging en klaar voor toekomstige uitdagingen.

Geschiedenis

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties tot een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn zonen Henk en Rien in het bedrijf werkzaam. In 1996 treedt Helmig Flier toe als compagnon en wordt de bedrijfsnaam gewijzigd in HulstFlier Installateurs.

Lees meer

Missie, visie, strategie

Missie
HulstFlier wil uw totaalinstallateur “Bruisend van energie” zijn met een oplossings- en klantgerichte instelling van binnen- en buitendienstmedewerkers.

Visie
Professionaliteit, servicegerichtheid, veiligheid, duurzaamheid en vakmanschap staan bij HulstFlier centraal.
We bouwen aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers “Samen duurzaam”.

Strategie
Oplossings- en klantgerichte opstelling van binnen- en buitendienstmedewerkers.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

De directie van HulstFlier wordt gevormd door Raymond Habers (algemeen directeur), Rob Winkelaar (directeur vestiging Zwolle) en Hendri Rekers (adjunct directeur vestiging Elburg)

Samen met  Chris Kieftenbelt (senior-projectleider) en José Pompert (P&O manager) vormen zij het operationeel managementteam.

 

Lees meer

MVO

We zijn ons ervan bewust dat we deel uit maken van een grotere samenleving. We beseffen dat we zelf verantwoord om moeten gaan met energie en grondstoffen. Ook zien we dat niet iedereen in dezelfde mate profiteert van welvaart en welzijn. Om die reden investeert HulstFlier in een aantal projecten;

Lees meer

Duurzaamheid

Nederland wordt duurzaam! Dat stelt de nieuwe regering in het regeerakkoord 2017-2021. De lat ligt hoog: energieneutraal, gasloos, substantieel verminderen uitstoot, enzovoorts. De noodzaak om verantwoord om te gaan met mens, milieu en klimaat wordt door HulstFlier al veel langer onderkend.

Lees meer

Certificeringen

HulstFlier werkt overeenkomstig onderstaande certificeringen en garandeert én borgt hiermee haar professionaliteit en kwaliteit.
ISO 9001, Procescertificaat BRL 6000 en BRL 6000-25, BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, Regeling leveren een onderhoud Brandmeldinstallaties versie 5.0, VCA*, STEK + F-gassen

Lees meer