Op dinsdag 28 mei 2019 heeft HulstFlier Installateurs weer de traditionele Techniekmiddag georganiseerd, bedoeld om actuele onderwerpen over duurzame technieken te bespreken en uit te diepen.  Onderwerpen waren deze keer de Nilan Compact P,  de alles-in-1 verwarming/ventilatie systeemoplossing en “waterstof” de vervanger voor aardgas?

Er was sprake van een goede opkomst. Architecten, adviseurs en verder afgevaardigden van gemeenten, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en (bouw)bedrijven zijn tijdens deze middag door de heer Sven van Velthoven van Nilan bijgepraat over de Nilan Compact P; de alles in 1 verwarming/ventilatie systeemoplossing voor goed geïsoleerde woningen.

De heer Ruud Brunst vertelde met enthousiasme over hoe volgens Remeha een deel van de puzzel aangaande onze toekomstige energietransitie wordt gevonden in waterstof als vervanger voor aardgas. Hij vertelde ons waar de organisatie in gelooft en waar men momenteel staat met deze ontwikkeling.

 

Techniekmiddag gemist?

Heeft u in geen uitnodiging ontvangen en wilt u er in 2020 graag bij zijn? Neem dan contact op met Henriët Schipper via telefoonnummer 0525 68 12 10 of mail naar hschipper@hulstflier.nl.