Met veel genoegen heeft HulstFlier  de sponsorovereenkomst getekend waarbij HulstFlier de komende 3 jaar gaat optreden als hoofdsponsor van v.v. Wieldrecht.

Als een landelijk werkende zelfstandige totaalinstallateur kijken wij samen met onze zakelijke opdrachtgevers naar financieel en maatschappelijk rendement voor een optimaal resultaat.

HulstFlier is een platte organisatie met vestigingen in Elburg, Dordrecht en Zwolle. Om de benodigde specialistische kennis te vergaren en te onderhouden wordt gewerkt met vakinhoudelijke projectgroepen met in Dordrecht de projectgroepen Service & Onderhoud, Utiliteit W en Utiliteit E. Deze projectgroepen zijn zoveel mogelijk zelfsturend.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn wij ons ervan bewust dat we deel uit maken van een grotere samenleving. Om die reden investeert HulstFlier in het ondersteunen van lokale initiatieven in het sport- en verenigingsleven.

Als je dit MVO combineert met mijn betrokkenheid bij Wieldrecht is het logisch dat HulstFlier een club als Wieldrecht wil ondersteunen. Ik ben er trots op om hieraan mee te kunnen werken.

Ron Horsten