Op dinsdag 29 mei 2018 heeft HulstFlier Installateurs weer de traditionele Techniekmiddag georganiseerd, bedoeld om actuele onderwerpen over duurzame technieken te bespreken en uit te diepen.  Onderwerpen waren deze keer BENG en NOM.

Er was sprake van een goede opkomst. Architecten, adviseurs en verder afgevaardigden van gemeenten, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en (bouw)bedrijven zijn tijdens deze middag door de heer André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs bijgepraat over de ontwikkeling op het gebied van energieprestatie NOM (Nul op de Meter) en BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen).

De heer Sander Zuidgeest was namens Itho Daalderop aanwezig om uitleg te geven over de mogelijke oplossingen om gezamenlijk Nederland te verduurzamen en hoe we afscheid kunnen gaan nemen van o.a. de fossiele brandstof aardgas.

Techniekmiddag gemist?
Heeft u in 2018 geen uitnodiging ontvangen en wilt u er in 2019 graag bij zijn? Neem dan contact op met Henriët Schipper via telefoonnummer 0525 68 12 10 of mail naar hschipper@hulstflier.nl.