We vonden het geweldig dat ook ons als HulstFlier om expertise is gevraagd voor de totstandkoming van dit unieke project!

We hebben dit innovatieve project van @Celcius gesteund met advies over installaties, de keuring van de installaties en de levering van materieel en gereedschap.

In het filmpje is o.a. te zien hoe onze collega Gerard meewerkt aan de engineering van dit tiny house. https://youtu.be/Ln3Edx8eRoc
Het studententeam van Celcius streed mee voor de prijzen in de wereldwijde Solar Decathlon Build Challenge 2020/2021. Ze wonnen maar liefst 3 prijzen!
Een derde prijs voor operations, een tweede prijs voor de architectuur, én een eerste prijs in de engineering-wedstrijd! Een prachtige prestatie van dit multidisciplinaire team van studenten, dat al sinds augustus 2018 werkt het project.
Het Celcius-huis, dat is gebouwd in de wijk Stadshagen in Gemeente Zwolle, is nu neergestreken in het Amersfoortse Hoefkwartier. Het huis wordt een werkplaats om nieuwe, duurzame technologieën in uit te proberen en om uitdagende (studie)projecten op het gebied van smart sustainable cities in uit te voeren.

#duurzaam #technology #installatie #Celcius