Direct aan de Kaapse Bossen en het Doornse Gat worden 9 prachtige villa’s gerealiseerd. Duurzaam wonen is erg belangrijk! De 9 luxe villa’s, die gebouwd gaan worden, zijn nul-op-de-meter!

Vorige week zijn wij gestart met de ruwbouw van deze villa’s. We verzorgen de complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Denk hierbij ook aan duurzame oplossingen zoals warmteterugwinningssystemen (wtw), warmtepompen (wp) en zonnepanelen.

Wij begrijpen dat er bij het installatiewerk talloze keuzes moeten worden gemaakt. Het is een uitdagend proces waarin alle mogelijkheden en technieken op het gebied van duurzaamheid en innovatie meespelen. Bij HulstFlier streven we ernaar om onze opdrachtgever te helpen bij het maken van de best passende keuzes.

We kijken ernaar uit om dit project succesvol af te ronden in nauwe samenwerking met Goedhuis. Bent u geïnteresseerd in duurzame installaties voor uw nieuwbouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

 

#duurzaamheid #innovatie #werktuigbouwkunde #elektrotechniek #installatiewerk #zonnepanelen #warmtepompen #comfortabelwonen #milieuvriendelijk #Goedhuis