HulstFlier verzorgde de complete elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties en de brandmeldinstallatie ten behoeve van “Het Nieuwe Feithenhof” in Elburg. De zorgappartementen werden gerenoveerd en deels vernieuwd. De kamers en de algemene ruimtes werden compleet opnieuw ingedeeld en voorzien van nieuwe installaties en badkamers. Er werden o.a. ClimaRad radiatoren met een wtw-functie geplaatst. De bewoners kregen tijdelijk opvang  in omliggende verzorgingstehuizen en kwamen begin augustus weer terug in een vernieuwd, veilig en toekomstgericht woonzorgcentrum.

Woonzorgcentrum “Het Nieuwe Feithenhof’ biedt naast ‘wonen met zorgappartementen’ ook ruimte aan kleinschalige woongroepen. Ouderen met dementie kunnen in deze kleinschalige woongroepen zoveel mogelijk ‘zoals thuis’ wonen. Er zijn in totaal 64 nieuwe appartementen.

Opdrachtgever: WZU
Aannemer: Prins Bouw
Start: januari 2018
Oplevering: juli 2018

 

Op woensdag 14 november, was het zover! Onder toeziend oog van een aantal genodigden, de bewoners, hun contactpersonen, medewerkers en vrijwilligers werd het woonzorgcentrum officieel heropend door de burgemeester van Elburg samen met een bewoner van Het Nieuwe Feithenhof.