Ik ben trots op wat de afgelopen jaren is bereikt op de projectgroep Villabouw dankzij de inzet van de monteurs op de bouwlocatie en het kantoorpersoneel.
Voor Groothuisbouw en SelektHuis mogen we voor ruim 70 vrijstaande woningen per jaar het installatiewerk verzorgen door heel Nederland. Een enorme uitdaging de afgelopen periode! Mijn dank gaat dan ook uit naar alle monteurs en het kantoorpersoneel van deze projectgroep. Ze staan voor dag en dauw op om de klussen gezamenlijk te klaren.

De wekkers gaan voor velen al ruim voor 05.15 uur, zodat ze weer om 07.00 uur op de bouwplaats aanwezig zijn. Dit is afhankelijk van waar de woningen zich bevinden. De ene week zitten ze bijvoorbeeld 3 dagen in Groningen en 2 dagen in Utrecht en de week daarop moeten ze naar de polder. Dat maakt het werken voor deze projectgroep ook zo afwisselend. Je bent elke week met een andere woning bezig.

HulstFlier is bij Groothuisbouw en SelektHuis een betrouwbare installateur. Ze kunnen bij ons het gehele installatiewerk neerleggen en ervan uitgaan dat alles op de juiste manier wordt gemonteerd. We gaan voor een goed eindresultaat en tevreden klanten.
Ons team bestaat uit 9 monteurs en 3 personeelsleden op kantoor.

Ikzelf ben verantwoordelijk voor de beide projectgroepen en probeer dit in goede banen te leiden. Ik noem mijzelf altijd een spin in het web en probeer de schakel te zijn tussen de projectgroepen/monteurs/projectleiders. Een uitdagende baan waar ik elke dag weer met veel plezier naar toe ga.

John IJben