Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij HulstFlier en daarnaast volg ik de opleiding tot monteur Elektrotechniek niveau 2. Het was wel even wennen om iedere dag vroeg op te staan, want ik werkte hiervoor in de podium- en evenemententechniek en toen werkte ik vooral ’s avonds.

Ik werk bij de projectgroep Utiliteit E en ben op meerdere projecten aan het werk. Momenteel werk ik op de Floriade toren in Almere, een groot appartementencomplex van 13 verdiepingen hoog, met 80 appartementen en diverse algemene ruimten. Hier verzorgen we de elektrotechnische installaties en daarvoor moet ik leidingen aanleggen, draden trekken etc.

Ik ben zeker trots op wat ik doe. In het weekend, wanneer ik met mijn vrienden ga stappen in Amsterdam, rij ik langs deze toren om te laten zien waar ik werk. Ik vind het een mooi en bijzonder gebouw. We maken er samen wat moois van.

Werken bij HulstFlier bevalt me goed. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, het gereedschap is goed voor elkaar en we helpen elkaar wanneer nodig. Ik kan voor alle vragen terecht bij mijn collega’s.