In februari 2016 ben ik gaan werken bij HulstFlier als projectleider Groot Onderhoud & Renovatie. Het eerste doel was om in deze projectgroep structuur aan te brengen en daarnaast natuurlijk aandacht voor het financiële resultaat. Inmiddels loopt het heel goed. We hebben een fijn team van monteurs en de mensen op kantoor, wat ik erg belangrijk vind. Wanneer je een team creëert waar een ieder zich gezien voelt en tevreden is, straal je dat ook uit naar buiten. Dat merken we ook nu in deze tijd van Corona. De opdrachtgevers weten ons nog steeds te vinden.

Inmiddels zijn ook de projectgroepen Villabouw en Particulieren & Kleinbouw erbij gekomen. En hiervoor geldt dezelfde aanpak. En dat werkt! Ik ben trots op deze hechte groep mensen. Iedereen is een schakel in het bedrijf en dat draagt HulstFlier ook uit. Ik zit hier goed op mijn plek.

Voor de toekomst en met het oog op het gasloze tijdperk, verwacht ik nog een hele uitdaging. Qua techniek zal er veel veranderen de komende jaren, waar we op zullen moeten inspelen. Daarnaast blijft er schaarste op de werkvloer. We proberen hierop in te spelen door omscholing en bijscholing van personeel en investeren heel veel in jonge mensen. We werken samen met scholen als Deltion en Nuborgh College Oostenlicht. Zelf ben ik ook praktijkbegeleider en dat vind ik erg waardevol om te doen. De jeugd is de toekomst!