Ik werk al bijna 25 jaar bij HulstFlier. Het is een mooi bedrijf om voor te werken. Mijn kennis heb ik middels verschillende opleidingen mogen verbreden. Als leidinggevend monteur bij de projectgroep beveiliging, bestaan mijn werkzaamheden uit het monteren en inbedrijf stellen van verschillende beveiligingsinstallaties. Ook verricht ik de nodige onderhoudswerkzaamheden aan brandmeld- en inbraakbeveiliging installaties.

Wanneer vanuit de overheid een inspectiecertificaat wordt geëist, doen we dit samen met een onafhankelijk inspectiebureau meestal Kiwa/ R2B. Hierbij is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de regelgeving omtrent de brandmeldinstallaties.

Wat ik bijvoorbeeld motiverend vind zijn de complimenten die je wel eens krijgt van een opdrachtgever. Of klanten die terugkeren, omdat ze gewoon tevreden zijn over het werk wat we geleverd hebben. Onderhoud bij vaste opdrachtgevers is ook leuk om te doen. Ik ben vaak alleen op pad, maar soms ook samen met een collega en dan is het ook fijn om even te kunnen sparren over situaties en eventuele storingen.

Als ik ergens tegenaan loop, dan maak ik dat bespreekbaar. De laagdrempeligheid bij HulstFlier, dat waardeer ik.