Ik stuur meestal zo’n 4 monteurs aan op de renovatieprojecten in de woningbouw, maar werk daarnaast zelf ook gewoon mee op de bouw. Renovatie is heel verschillend, maar vaak vervangen we badkamers, wc’s, keukens en bijvoorbeeld nieuwe ketels.

Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij een bouwbedrijf. Eigenlijk kwam daaruit naar voren dat ik graag iets anders wilde doen. Ik solliciteerde bij HulstFlier en ben hier nu al 3,5 jaar werkzaam als monteur.

Ik heb de opleiding tot loodgieter (niveau 3) afgerond en wil ook nog de opleiding Elektra (niveau 2 en 3) gaan volgen. Ik ben dik tevreden met mijn baan. Ik wil op de bouw blijven werken en heb nu nog geen ambitie voor een kantoorfunctie. Dat HulstFlier mij de mogelijkheid biedt om door te groeien en te blijven ontwikkelen, waardeer ik zeer.

Het leuke aan het werken op de renovatieprojecten is de omgang met heel veel verschillende mensen. Tijdens het werk heb ik veel met bewoners te maken die vaak in de woning blijven wonen ondanks dat we daar aan het werk zijn. Dat maakt het heel leuk. Je ziet direct wat je maakt.  Het komt ook vaak voor dat we verwend worden door de bewoners met een schaaltje bitterballen en dat juist vind ik zo afwisselend.

Voor mij is het een goede dag wanneer het werk lekker loopt en ik de problemen die ik soms tegen het lijf loop zelf kan oplossen.