Bel ons

Jouw toekomstige collega’s

Jelmer Roskam - hulpmonteur

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij HulstFlier en daarnaast volg ik de opleiding tot monteur Elektrotechniek niveau 2. Het was wel even wennen om iedere dag vroeg op te staan, want ik werkte hiervoor in de podium- en evenemententechniek en toen werkte ik vooral ’s avonds.

Lees meer

Aron Immeker - Hulpmonteur Utiliteit W

Ik volg nu de opleiding 1e monteur Utiliteit bij Deltion. Het werken in combinatie met 1 dag school bevalt me prima.

lees meer

Pascal Snippe - assistent projectleider

Inmiddels heb ik de overstap gemaakt van ‘buiten naar binnen’. Hiervoor heb ik bewust gekozen omdat het werk als monteur fysiek veel zwaarder is. Ik probeer mijn kennis vanaf de ‘werkvloer’ te benutten om dingen af en toe anders aan te pakken.

lees meer

Frans Smit - monteur

Sinds 2021 ben ik bij HulstFlier aan het werk en ik hoop dat dit mijn laatste baan is, totdat ik met pensioen kan. Ik heb het hier echt erg naar mijn zin. Had het veel eerder moeten doen. Ik zag via Facebook een advertentie en daar heb ik op gereageerd.

lees meer

Renate Fidder - personeelsfunctionaris

Een groot deel van mijn werktijd besteed ik aan opleidingen van de medewerkers van HulstFlier.

Als erkend leerbedrijf bieden wij de mbo-leerling een goede en veilige werkplek, waar ze ervaring op kunnen doen met de werkzaamheden die horen bij het beroep. Oftewel het praktijkgedeelte van hun beroepsopleiding. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV).

lees meer