Bel ons

Jouw toekomstige collega’s

Jelmer Roskam - hulpmonteur

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij HulstFlier en daarnaast volg ik de opleiding tot monteur Elektrotechniek niveau 2. Het was wel even wennen om iedere dag vroeg op te staan, want ik werkte hiervoor in de podium- en evenemententechniek en toen werkte ik vooral ’s avonds.

Lees meer

John IJben - projectleider

Ik ben trots op wat de afgelopen jaren is bereikt op de projectgroep Villabouw, dankzij de inzet van de monteurs op de bouwlocatie en het kantoorpersoneel.

Lees meer

Hendri Rekers – senior projectleider

In februari 2016 ben ik gaan werken bij HulstFlier als projectleider Groot Onderhoud & Renovatie. Het eerste doel was om in deze projectgroep structuur aan te brengen en daarnaast natuurlijk aandacht voor het financiële resultaat. Inmiddels loopt het heel goed.

Lees meer

Chris Kieftenbelt – senior projectleider

Uit passie voor de techniek heb ik voor dit vak gekozen. Ik hou van de afwisseling en vind het vooral mooi om goede installaties te bedenken en uit te werken om zo echt iets met z’n allen te maken. Het komt nog steeds vaak voor dat de installateur te laat in een project betrokken wordt.

Lees meer

Bram Voortman - 2e monteur

Ik stuur meestal zo’n 4 monteurs aan op de renovatieprojecten in de woningbouw, maar werk daarnaast zelf ook gewoon mee op de bouw. Renovatie is heel verschillend, maar vaak vervangen we badkamers, wc’s, keukens en bijvoorbeeld nieuwe ketels.

 

Lees meer