Bel ons

Jouw toekomstige collega’s

Gerrit Jan Berghorst - leidinggevend monteur

Ik werk al bijna 25 jaar bij HulstFlier. Het is een mooi bedrijf om voor te werken. Mijn kennis heb ik middels verschillende opleidingen mogen verbreden. Als leidinggevend monteur bij de projectgroep beveiliging, bestaan mijn werkzaamheden uit het monteren en inbedrijf stellen van verschillende beveiligingsinstallaties.

Lees meer

Henri en Erik Groothuis

Als monteur bij de projectgroep particulieren en kleinbouw voeren we het onderhoud uit bij verschillende klanten; met name ook veel voor de woningbouwvereniging.

Iedere dag leren we nieuwe dingen, geen dag is hetzelfde. Zelf oplossingen zoeken en het directe contact met onze klanten vinden we het leukst aan het werken bij deze projectgroep. Zo blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Lees meer

Jelmer Roskam - hulpmonteur

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij HulstFlier en daarnaast volg ik de opleiding tot monteur Elektrotechniek niveau 2. Het was wel even wennen om iedere dag vroeg op te staan, want ik werkte hiervoor in de podium- en evenemententechniek en toen werkte ik vooral ’s avonds.

Lees meer

John IJben - projectleider

Ik ben trots op wat de afgelopen jaren is bereikt op de projectgroep Villabouw, dankzij de inzet van de monteurs op de bouwlocatie en het kantoorpersoneel.

Lees meer

Hendri Rekers – bedrijfsleider Onderhoud en Wonen

In februari 2016 ben ik gaan werken bij HulstFlier als projectleider Groot Onderhoud & Renovatie. Het eerste doel was om in deze projectgroep structuur aan te brengen en daarnaast natuurlijk aandacht voor het financiële resultaat. Inmiddels loopt het heel goed.

Lees meer