HulstFlier voert in opdracht van Ten Brinke Bouw BV de  werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van 71 appartementen in Hilversum uit.

Het voormalige ABN AMRO bankgebouw wordt veranderd in een prachtig appartementencomplex. Courtyard is – de naam zegt het al – gecentreerd rond een grote groene binnenplaats, een hofachtig gebied. Een stukje eigen groen in het midden van de stad. Het gebouw telt 5 woonlagen. De architectuur combineert klassieke invloeden met eigentijdse elementen. Het vele glas geeft Courtyard ook een heel transparante aanblik. Luxe, comfortabel en vooral futureproof. Voor verwarming en koeling maakt Courtyard gebruik van een warmte- en koude bron in de grond.

Wij voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit: Alle werktuigbouwkundige installaties, het loodgieterswerk en de elektrotechnische werkzaamheden t.b.v. de parkeerkelder, de begane grond en de 4 verdiepingen. In de parkeerkeerkelder komen tevens de brandmeldinstallatie(alleen kelder), de CO/LPG installatie en de stuwventilatoren.

 

Onze opdrachtgever: Ten Brinke Bouw BV
Opdrachtgever van het project: Projectontwikkeling Ten Brinke
Architect: Een ontwikkeling van Ten Brinke Broers Projectontwikkeling B.V.
Oppervlakte m² : +/- 10.00 m2
Start: september 2022
Oplevering: september 2024