HulstFlier heeft in opdracht van Bouwbedrijf J. Timmer en Aannemersbedrijf M. Vierwind de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van het project 43 woningen te Putten gerealiseerd.

De 43 sociale huurwoningen bestaan uit drie verschillende ontwerpen van twee architecten, voor verschillende doelgroepen. Er zijn 13 levensloopbestendige woningen, 16 beneden-/bovenwoningen en 14 appartementen gebouwd.

Uiteraard zijn alle woningen zeer energiezuinig gebouwd en voorzien van zonnepanelen. De woningen zijn aardgasvrij en hebben een moderne warmtepompinstallatie.

Werkzaamheden waren o.a.: het aanbrengen van de riolering, de hemelwaterafvoeren, de waterleiding (incl. drukverhoging appartementen) en de sanitaire installaties.

In de woning, is de lucht-lucht-warmtepomp van het merk Nilan toegepast. Deze warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht die omgezet wordt in warme binnenlucht.

Deze warmtepomp kan ook voorzien in koeling. Dat gebeurt via ventilatiekanalen in de woning. De ventilatie/verwarming geeft een behaaglijk binnenklimaat. Tevens hebben wij de elektrotechnische installatie incl. de data-, cai- en intercom installaties, evenals de pv-installatie aangebracht.

 

Onze opdrachtgever:  Bouwbedrijf J. Timmer BV & Aannemersbedrijf M. Vierwind BV
Opdrachtgever van het project: Woningstichting Putten
Architect: Architectenbureau AGV van DIJK
Start: juli 2020
Oplevering: ongeveer juli 2021