In opdracht van Nijhuis Bouw verzorgt HulstFlier de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor de in totaal 40 woningen/appartementen aan de Lijnbaan in Zwolle.

 

Op de locatie van de voormalige brandweerkazerne in Zwolle wordt een appartementencomplex  met 30 appartementen (8 hoog), 6 huurhuizen en 4 grote koopwoningen gebouwd.

 

Bij dit project worden de huur woningen/appartementen aangesloten op het bestaande warmtenet van het naastliggende gebouw met een eigen opwekvoorziening (Hybride WKO). Deze opwekvoorziening zorgt voor de verwarming en het warme water. Voor de 4 koopwoningen wordt voor de verwarming en het warme water lucht-waterwarmtepompen geïnstalleerd.

 

Alle woningen worden zeer energiezuinig gebouwd. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, worden er op het dak van het appartementencomplex zonnepanelen geplaatst voor het algemene stroomverbruik.

 

Onze werkzaamheden zijn o.a.: het leveren en monteren van hemelwaterafvoeren, riolering, waterleidingen, sanitair, vloerverwarming. warmtepompinstallaties, elektrotechnische installatie, CAI en data installatie, intercom installatie en pv-installatie.

 

Onze opdrachtgever: Nijhuis Bouw
Opdrachtgever voor het project: deltaWonen voor de huurwoningen-/appartementen en Nijhuis Bouw voor de 4 koopwoningen
Architect: Moke architecten te Amsterdam
Adviseur: Nieman Zwolle
Start: september 2020
Oplevering: Najaar 2021