HulstFlier verzorgt In opdracht van Knol Bouwgroep BV de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor het project 2x 19 appartementen in Hasselt.

Deze appartementengebouwen, genaamd Heraut en Schout, worden gebouwd op een prachtige plek in Hasselt in de nieuwste wijk ‘Om de Weede’, in een groene omgeving en grenzend aan het riviertje de Weede.

De all-electric appartementen zijn gasloos, energiezuinig en wekken zelf energie op. Er komt geen aardgasaansluiting; de appartementen worden verwarmd met een warmtepompboiler installatie van Nilan. Op het dak komen zonnepanelen. Extra goede isolatie maakt het af. Zo kunnen de energielasten laag blijven. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee van de bewoners.

Werkzaamheden zijn o.a.: het leveren en monteren van dakgoten, hemelwaterafvoeren, riolering, waterleidingen, sanitair, mechanische ventilatie (Nilan warmtepompboiler met WTW), elektrotechnische installatie, CAI en data installatie, videofoon installatie en pv-installatie.

 

Onze opdrachtgever: Knol Bouwgroep BV
Opdrachtgever van het project: WVG Ontwikkeling BV
Architect:  Linde Architectuur, Hasselt
Adviseur: HulstFlier Installateurs
Start: Q1 2021
Oplevering: Q4 2021