Aan de Palestrinalaan in Holtenbroek worden twee portieketageflats vervangen door twee nieuwbouwcomplexen met 74 appartementen. HulstFlier verzorgt in opdracht van Dura Vermeer Bouw te Hengelo de complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie werkzaamheden voor deze woningen.

Onze werkzaamheden zijn o.a.: het aanbrengen van hwa en vwa afvoeren, de drinkwater installatie incl. hydrofoor, de sanitaire installatie, de centrale warmteopwekking door middel van lucht/water warmtepompen in combinatie met booster warmtepomp per appartement voor het warm water en het aanbrengen van een Wtw installatie per appartement met Co2 regeling.

Daarnaast wordt er een complete 230/400 Volt installatie voor de algemene ruimten en appartementen, een toegangscontrole middels videofoon systeem en een Cai en data installatie in de appartementen aangebracht. Er wordt een brandmeldinstallatie conform NEN 2555 geplaatst. En we verzorgen de voorbereiding op zonwering en Pv installatie en rookklep sturing van uit brandmeldinstallatie.

Onze opdrachtgever:  Dura Vermeer Bouw
Opdrachtgever van het project: SWZ
Architect: LKSVDD architecten
Adviseur: n.v.t.
Oppervlakte m²: 6960m²
Start: Medio maart 2022
Oplevering: Medio juni 2023